top of page
kobujutsu.jpg

Start Kempo Lessen 2024

Vandaag beginnen we weer met de Kempo trainingen na de feestdagen en de jaarwisseling 2024


Beste jeugdleden en volwassenen van Shaolin Kempo Kai,


De feestdagen zijn voorbij en het nieuwe jaar is aangebroken. Dit is een perfect moment om weer vol energie aan de slag te gaan met onze kempo trainingen! Of je nu al jarenlang lid bent of net begint, deze tijd van het jaar biedt een geweldige kans om jezelf uit te dagen, nieuwe doelen te stellen en verder te groeien in de prachtige vechtkunst die we beoefenen.


Het belang van consistentie


Na een periode van feestelijke festiviteiten kan het soms lastig zijn om weer in het ritme te komen. Maar onthoud dat consistentie een sleutelfactor is bij het behalen van succes in welke discipline dan ook. Door regelmatig naar de trainingen te komen, zul je merken dat je sneller vooruitgang boekt en je vaardigheden verbetert. Het maakt niet uit of je doel is om sterker te worden, meer zelfvertrouwen op te bouwen of gewoon plezier te hebben; door consequent aanwezig te zijn, geef je jezelf de beste kans op succes.


Nieuwe uitdagingen aangaan


Een nieuw jaar betekent nieuwe mogelijkheden en nieuwe uitdagingen. Misschien ben je al een tijdje bezig met dezelfde technieken en oefeningen, maar nu is het moment gekomen om jezelf uit te dagen en nieuwe aspecten van kempo te ontdekken. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden bij het verkennen van geavanceerde technieken, het verbeteren van je conditie en het vergroten van je mentale focus. Door uit je comfortzone te stappen en nieuwe vaardigheden aan te leren, zul je merken dat je niet alleen groeit als kempobeoefenaar, maar ook als persoon.


Samen trainen


Eén van de mooiste aspecten van Shaolin Kempo Kai is de hechte gemeenschap die we vormen. In onze dojo vinden we steun en motivatie bij elkaar. Na de feestdagen en de jaarwisseling kunnen we allemaal wat extra motivatie gebruiken. Samen trainen met andere enthousiaste leden helpt ons om gemotiveerd te blijven en elkaar naar een hoger niveau te tillen. Dus kom naar de trainingen, moedig elkaar aan en geniet samen van de reis naar persoonlijke groei.


Zorg voor een goede balans


Tijdens de feestdagen hebben we waarschijnlijk allemaal genoten van lekker eten en ontspanning. Nu is het belangrijk om weer de juiste balans terug te vinden.


Maak van 2024 jouw jaar


Als lid van Shaolin Kempo Kai heb je al bewezen dat je toegewijd bent aan het beoefenen van kempo en het nastreven van persoonlijke groei. Laten we samen van 2024 een fantastisch jaar maken, waarin we onze grenzen verleggen, nieuwe hoogten bereiken en bovenal plezier hebben in wat we doen. Kom naar de trainingen met een positieve mindset, vol energie en klaar om het beste uit jezelf te halen. Samen kunnen we onszelf overtreffen en onze doelen bereiken.

We kijken er naar uit om jullie allemaal weer te zien in de dojo na de feestdagen en de jaarwisseling. Laten we er een geweldig kempo-jaar van maken!


Met sportieve groet,

Shaolin Kempo Kai


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

SHAOLIN KEMPO KAI

bottom of page