top of page
kobujutsu.jpg

Shaolin Kempo Kai succesvol op NK Kempo

Op zondag vond het Nederlands kampioenschap Kempo plaats in Ede. De goudse vereniging Shaolin Kempo Kai trad aan met 17 deelnemers. Zij namen het op tegen 130 andere deelnemers op 6 verschillende onderdelen.

Op het onderdeel kata behaalden Anouk van der Poel en Erik van Achterberg een tweede plaats. Jelle Boer en Evy Schoonderwoerd behaalden een derde plaats.

Bij wapenkata behaalden Anouk van der Poel en Lucas Mes een derde plek.

Het synchroonteam van Shaolin Kempo Kai bestaande uit Rosa van den Heuvel, Vera Molleman en Evy Schoonderwoerd behaalde een derde plek bij kata.

Bij het onderdeel selfdefense, wordt er door een aanvaller vier keer aangevallen. Twee keer met wapen en twee keer zonder, door de verdediger dient zo realistisch mogelijk verdedigd te worden. Anouk van der Poel en Lucas Mes behaalde als team bij dit onderdeel de derde plek.

In de middag was het tijd voor de fighting onderdelen semi contact en full contact.

Blanca van den Heuvel behaalde als jongste deelnemer van Shaolin Kempo Kai een knappe tweede plek bij semi contact, Erik van Achterberg behaalde bij dit onderdeel de derde plek.

Bij het onderdeel full contact werd door Lucas Mes de eerste plek behaald.

Shaolin Kempo Kai heeft als vereniging 13 prijzen behaald waaronder 1 keer goud, 2 keer zilver en 10 keer brons.


Coaches Has van der Poel, Wesley Weidema en Shannen van der Poel zijn trots op alle deelnemers en kijken uit naar het volgende toernooi Best of the West wat gehouden zal worden in Gouda.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

SHAOLIN KEMPO KAI

bottom of page